NEWAZA in Nederland - www.petersmid-jjif.nl

Go to content

Main menu:

NEWAZA in Nederland

LATEST NEWS

Newaza-System Jujitsu in Nederland

 
Nieuwe opleiding
Newaza Scheidsrechter niveau 2,
niveau 3A en 3B
 
 
De JBN / NSCJJ organiseert op 5 oktober de opleiding Newaza scheidsrechter niveau 2
Iedereen die graag wil starten met scheidsrechteren en lid is van de JBN en ervaring heeft met Newaza / BJJ is welkom op deze starterscursus. Opgave kan via de NSCJJ of via dit formulier
  
Tevens organiseert de JBN / NSCJJ op 13 oktober de vervolgcursus voor niveau 3B en 3A.
Deze cursus staat open en heeft een verplicht karakter voor scheidsrechters die op de nominatie staan om te promoveren. Alle jiujitsu scheidsrechters van de JBN zijn van harte welkom. (blauwe band BJJ is gewenst maar nog niet verplicht)
Ook hier geldt. Opgave kan via de NSCJJ of via dit formulier
Als hoofdverantwoordelijke voor het opleiden van scheidsrechters in Nederland geef ik u de mogelijkheid voor het volgen van scheidsrechters opleidingen, en trainingen.

Opgave kan via het opgave formulier of via mail naar NSCJJ@JBN.NL
Promofilm wedstrijden van GroundfightIn deze film wordt een wedstrijdsysteem uitgelegd waaraan alle kinderen kunnen meedoen. Zowel de judoka als de jiujitsuka. Het kind kan al meedoen vanaf dat hij of zij op judo / jiujitsu zit.  Hij/zij voelt zich direct bij de ploeg horen.

Later zullen de kinderen waarschijnlijk gaan kiezen voor de volwassenere sporten judo, fighting jujitsu of newaza jujitsu. Misschien wel alle drie.

 
Back to content | Back to main menu